IT-rådgivning på tværs af brancher

 

Uanset virksomhedens størrelse og branche, spiller IT en vigtig rolle. Er der mange udfordringer i den daglige IT-drift, vil det i den sidste ende kunne aflæses på bundlinjen samtidig med, at det bidrager til daglig frustration og et spild af ressourcer, der kunne være brugt mere fornuftigt.

I det store perspektiv på tværs af brancher, handler IT nemlig ikke om hvilken teknologi der bruges, men derimod om hvordan teknologien kan hjælpe virksomheden med at nå de forretningsstrategiske mål.

Vi hjælper virksomheder på tværs af mange brancher, og har kunder inden for blandt andet

HR

v

Kommunikation og rådgivning

Landskabsarkitektur

Finansiel rådgivning

Andelsmejeri

Vedvarende energi

Konsulentvirksomhed

T

Intelligente måleløsninger

Vores profiler

GovernIT er ejet af Rikke Bay og Michael Bjørnholdt, som begge har mange års erfaring inden for IT-governance. Visionen bag GovernIT er, at yde rådgivning og service som sikrer de bedste IT-løsninger – uanset virksomheders størrelse eller forretningsområde.

Rikke Bay

Rikke Bay

Partner og IT Management konsulent

Mobil: 40 31 27 65
Mail: rb@governit.dk

Rikke har en baggrund som IT-konsulent, projektleder, Service Delivery Manager og IT-chef fra både kunde- og leverandørsiden. Hun har derfor et indgående kendskab til både de muligheder og faldgruber, der er forbundet med at finde de helt rigtige IT-løsninger til en virksomhed.

Hun rådgiver og vejleder virksomheder i, at optræde som en professionel og kompetent kunde i et komplekst marked, så de er sikret at få den mest optimale og økonomisk ansvarlige løsning til deres behov.

En af Rikkes største kompetencer er, at hjælpe virksomheder med at justere deres IT-løsninger og forretningsprocesser, så de passer til virksomhedens størrelse, kompleksitet, udfordringer og potentiale. Dette understøtter dermed virksomhedens forretningsgange på en effektiv måde, der samtidig er transparent og overskuelig i dagligdagen.

Michael Bjørnholdt

Michael Bjørnholdt

Partner og IT Management konsulent

Mobil: 23 42 07 27
Mail: mb@governit.dk

Michael har en baggrund som udvikler, projektleder, IT-chef, IT-udviklingschef og Service Delivery Manager. Han har stor erfaring i at rådgive både større og mindre virksomheder og har derfor en indgående strategisk forståelse for, hvordan man sikrer, at forretning og IT går op i en højere enhed – uanset virksomhedens størrelse, krav og ønsker til deres IT-løsning.

En af Michaels største kompetencer er hans grundlæggende forretningsforståelse og viden om, hvordan man sikrer, at IT-processer og IT-systemer skaber mest mulig værdi for forretningen samtidig med, at de understøtter den daglige drift og optimerer virksomhedens forretningsgange i dagligdagen.

Han ser IT som en vigtig medspiller i at drive en virksomhed fremad og skabe gode resultater.

Maja Louise Stokholm

Maja Louise Stokholm

Digital Projektkoordinator

Mobil: 22 21 36 85
Mail: ms@governit.dk

Maja har en baggrund indenfor marketing, strategi- samt projektarbejde. Hun er uddannet Cand.merc. International Business & Management og har derfor en grundlæggende forståelse for samspillet mellem virksomhedens overordnede strategi og deres IT-systemer.

En af Majas største kompetencer er hendes ivrige tilgang til altid at finde de bedst mulige løsninger til forskellige problemstillinger.

Fordelene ved at vælge GovernIT er:

N

Fleksibilitet

I kan inddrage os i det omfang, I har behov for

N

Aflastning

I kan holde fokus på jeres kerneforretning frem for IT

N

Tryghed

I får uvildige rådgivere med fuld dedikation til opgaven

Kontakt os

Ønsker I et indledende møde, er I altid velkomne til at ringe til os på 40 31 27 65 for en uforpligtende samtale. Eller sende os en mail på info@governit.dk.