IT-rådgivning på tværs af brancher

Uanset virksomhedens størrelse og branche, spiller IT en vigtig rolle. Er der mange udfordringer i den daglige IT-drift, vil det i den sidste ende kunne aflæses på bundlinjen samtidig med, at det bidrager til daglig frustration og et spild af ressourcer, der kunne være brugt mere fornuftigt.

I det store perspektiv på tværs af brancher, handler IT nemlig ikke om hvilken teknologi der bruges, men derimod om hvordan teknologien kan hjælpe virksomheden med at nå de forretningsstrategiske mål.

Vi hjælper i mange brancher – blandt andet:

 • HR
 • Landskabsarkitekter
 • Andelsmejeri
 • Konsulentvirksomhed
 • Kommunikation og rådgivning
 • Finansiel rådgivning
 • Vedvarende energi
 • Intelligente måleløsninger
 • Fleksibilitet

  I kan inddrage os i det omfang, I har behov for.
 • Aflastning

  I kan holde fokus på jeres kerneforretning frem for IT
 • Tryghed

  I får uvildige rådgivere med fuld dedikation til opgaven.

Mød teamet hos GovernIT

GovernIT er ejet af Rikke Bay og Michael Bjørnholdt, som begge har mange års erfaring inden for IT-governance. Visionen bag GovernIT er, at yde rådgivning og service som sikrer de bedste IT-løsninger – uanset virksomheders størrelse eller forretningsområde.

Rikke Bay

Rikke Bay

IT Management konsulent & Partner

Mobil: +45 4031 2765
Mail: rb@governit.dk

Læs om Rikkes baggrund

Rikke Bay

Rikke har en baggrund som IT-konsulent, projektleder, Service Delivery Manager og IT-chef fra både kunde- og leverandørsiden. Hun har derfor et indgående kendskab til både de muligheder og faldgruber, der er forbundet med at finde de helt rigtige IT-løsninger til en virksomhed.

Hun rådgiver og vejleder virksomheder i, at optræde som en professionel og kompetent kunde i et komplekst marked, så de er sikret at få den mest optimale og økonomisk ansvarlige løsning til deres behov.

En af Rikkes største kompetencer er, at hjælpe virksomheder med at justere deres IT-løsninger og forretningsprocesser, så de passer til virksomhedens størrelse, kompleksitet, udfordringer og potentiale. Dette understøtter dermed virksomhedens forretningsgange på en effektiv måde, der samtidig er transparent og overskuelig i dagligdagen.

Michael Bjørnholdt

Michael Bjørnholdt

IT Management konsulent & Partner

Mobil: +45 2342 0727
Mail: mb@governit.dk

Læs om Michaels baggrund

Michael Bjørnholdt

Michael har en baggrund som udvikler, projektleder, IT-chef, IT-udviklingschef og Service Delivery Manager. Han har stor erfaring i at rådgive både større og mindre virksomheder og har derfor en indgående strategisk forståelse for, hvordan man sikrer, at forretning og IT går op i en højere enhed – uanset virksomhedens størrelse, krav og ønsker til deres IT-løsning.

En af Michaels største kompetencer er hans grundlæggende forretningsforståelse og viden om, hvordan man sikrer, at IT-processer og IT-systemer skaber mest mulig værdi for forretningen samtidig med, at de understøtter den daglige drift og optimerer virksomhedens forretningsgange i dagligdagen.

Han ser IT som en vigtig medspiller i at drive en virksomhed fremad og skabe gode resultater.

Søren Bay

Søren Bay

IT Management konsulent

Mobil: +45 2426 7274
Mail: sb@governit.dk

Læs om Sørens baggrund

Søren Bay

Søren har bred erfaring som IT-ansvarlig, projektleder, proces- og systemejer, samt gruppeleder. Erfaringen kommer fra både internale produktions- og konsulentvirksomheder samt et solidt teoretisk fundament indenfor Enterprise Architecture.

Han rådgiver om forretningsudvikling og optimering gennem digitalisering, udarbejder IT-strategier og kan drive implementeringen af såvel strategiske som operationelle projekter. Der er altid fokus på at skabe værdi for kunden og sikre overblikket og sammenhængen mellem IT og forretningen.

Søren brænder for Enterprise Architecture (Virksomhedsarkitektur) og Modern Workplace.

bubble