Om GovernIT

GovernIT er ejet af Rikke Bay og Michael Bjørnholdt, som begge har mange års erfaring inden for IT-governance. Visionen bag GovernIT er at yde rådgivning og service, som sikrer de bedste IT-løsninger. Uanset virksomheders størrelse eller forretningsområde.

Vælger I GovernIT som jeres rådgiver, er I garanteret:

En uvildig og uafhængig sparringspartner

Vi har ikke nogen tilknytning eller økonomiske interesser i nogen IT-leverandør. Vores fokus er udelukkende på at sikre, at jeres kommende løsning lever op til de krav, behov og ønsker, I har. Vi er jeres mand – hver gang

En helhedsorienteret tilgang

Vi har erfaring fra både kunde- og leverandørsiden. Derfor ved vi, hvad det er vigtigt at have for øje i enhver proces, for at slutresultatet bliver positivt

En gennemskuelig og transparent proces

Vi ved, at IT kan være et kompliceret og uoverskueligt marked at være kunde i. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre jeres IT transparent og overskuelig, så I ved, præcis hvilke licenser I råder over, og hvilke ydelser I har købt hos forskellige leverandører

Rikke Bay

Rikke Bay

Partner og IT Management konsulent

Mobil: 40 31 27 65
Mail: rb@governit.dk

Rikke har en baggrund som IT-konsulent, projektleder, Service Delivery Manager og IT-chef fra både kunde- og leverandørsiden. Hun har derfor et indgående kendskab til både de muligheder og faldgruber, der er forbundet med at finde de helt rigtige IT-løsninger til en virksomhed.

Hun rådgiver og vejleder virksomheder i at optræde som en professionel og kompetent kunde i et komplekst marked. Så de er sikret at få den mest optimale og økonomisk ansvarlige løsning til deres behov.

En af Rikkes største kompetencer er at hjælpe virksomheder med at justere deres IT-løsninger og forretningsprocesser, så de passer til virksomhedens størrelse, kompleksitet, udfordringer og potentiale. Og dermed understøtter virksomhedens forretningsgange på en effektiv måde, der samtidig er transparent og overskuelig i dagligdagen.

Michael Bjørnholdt

Michael Bjørnholdt

Partner og IT Management konsulent

Mobil: 23 42 07 27
Mail: mb@governit.dk

Michael har en baggrund som udvikler, projektleder, IT-chef, IT-udviklingschef og Service Delivery Manager. Han har stor erfaring i at rådgive både større og mindre virksomheder og har derfor en indgående strategisk forståelse for, hvordan man sikrer, at forretning og IT går op i en højere enhed. Uanset virksomhedens størrelse, krav og ønsker til deres IT-løsning.

En af Michaels største kompetencer er hans grundlæggende forretningsforståelse og viden om, hvordan man sikrer, at IT-processer og IT-systemer skaber mest mulig værdi for forretningen. Samtidig med at de understøtter den daglige drift og optimerer virksomhedens forretningsgange i dagligdagen.

Han ser IT som en vigtig medspiller i at drive en virksomhed fremad og skabe gode resultater.

Fordelene ved at vælge GovernIT er:

N

Fleksibilitet

I kan inddrage os i det omfang, I har behov for

N

Aflastning

I kan holde fokus på jeres kerneforretning frem for IT

N

Tryghed

I får uvildige rådgivere med fuld dedikation til opgaven

Vores samarbejdspartnere siger:

“Jeg vil ikke tøve med at anbefale GovernIT til andre”

Rikke Mølgaard, Birn + Partners

“Det har været en fornøjelse at arbejde med Rikke Bay og Michael Bjørnholdt, og vi kan anbefale et samarbejde med GovernIT.”

Mads Vigh, TDC Hosting

“Jeg er meget glad for samarbejdet og oplever GovernIT som meget servicemindet, kompetent og nemme at samarbejde med.”

Kasper Elton Koch, FIH Partners

“Jeg kan ikke pege på nogle opgaver, som de ikke har leveret yderst tilfredsstillende.”

Jesper Dalgaard, Arla Foods

“Ukompliceret og fagligt stærkt vil jeg kalde vores samarbejde.”

Helle Janderup Jensen, Danmarks Kirkelige Mediecenter