Det siger kunderne

Pålideligheden er afgørende for os

For en lille virksomhed som vores, er det vigtigt med en pålidelig samarbejdspartner. Jeg vidste fra et tidligere samarbejde, at GovernIT er til at stole på. Den opfattelse er jeg kun blevet bekræftet i gennem vores seneste samarbejde.
I forbindelse med at persondataforordningen træder i kraft 25. maj 2018, havde vi behov for at få et overblik over vores eksisterende løsning – både i forhold til hardware og software. Den opgave har GovernIT hjulpet os med, samtidig med at de har identificeret optimeringsmuligheder i vores nuværende løsning, så vi kan højne både sikkerheden og stabiliteten. Vi har fået konkrete anbefalinger til løsninger og samarbejdspartnere, der passer til vores behov, og det hele er udført inden for en økonomisk ramme, som vi fik på forhånd, så vi også her vidste, hvad vi skulle forholde os til.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale GovernIT til andre.

Rikke Mølgaard

Birn + Partners

Fagligt kompetent og god koordinator

Hos Arla Foods manglede vi en samarbejdspartner, som kunne hjælpe os i forbindelse med koordinering af aktiviteter inden for en kompliceret kontrakt om levering af IT-ydelser fra vores primære leverandør. Det var en opgave, som krævede en samarbejdspartner, der hurtigt kunne sætte sig ind i kontrakten og samtidig var en dygtig koordinator, og derfor i stand til at samarbejde med flere forskellige parter både internt og eksternt.

Målet med at bringe GovernIT ind i samarbejdet var at sikre et godt samarbejde, hvor vores leverandører har mulighed for at løse deres opgave godt, og vi samtidig har en fælles forståelse for, hvilke services vi kan forvente. GovernIT udfordrer os også internt, og det er med til at udvikle os. Derfor har fagligheden kombineret med evnen til at koordinere og samarbejde været helt central for løsningen af opgaven. Vi har til tider diskussioner med vores leverandører, men det er GovernIT med til at skabe overblik over og løse i samarbejde med parterne.

Jeg kendte allerede til GovernITs kompetencer og vidste, at de har den nødvendige faglige tyngde til at de kunne løse opgaven, og det har de også gjort til min absolutte tilfredshed. Jeg kan ikke pege på nogle opgaver, som de ikke har leveret yderst tilfredsstillende.

Høj integritet og faglig tyngde var nogle af de kompetencer, jeg lagde vægt på. GovernIT skulle både sætte sig ind i vores behov, kontrakterne med vores leverandører, mulighederne for services og ikke mindst koordinere det, så samarbejdet mellem vores eksterne og interne leverandører kunne fungere optimalt.
Vi har i dag etableret et fast samarbejde med GovernIT, hvor de hjælper os med at håndtere de løbende opgaver.

Jesper Dalgaard

Arla Foods

Præcis og grundig leverance

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og den leverance, vi har fået fra GovernIT. Dels har vi fået en meget fin og præcis beskrivelse af vores processer, og dels har de hjulpet os med en afklarende dialog med vores leverandører, som betyder, at vi i dag har fået en meget fin løsning og et godt overblik.

Da vi kontaktede GovernIT, havde vi et akutbehov for at få lavet procesbeskrivelser og rådgivning omkring vores hosting-løsning. Det var en stor fordel for os, at de er så erfarne. Når vi har brug for at købe konsulentydelser er det typisk, fordi vi ikke har tiden eller erfaring internt, og i dette tilfælde var det en kombination af begge dele. Derfor var det en stor lettelse, at de var i stand til at løfte opgaven selvstændigt, og vi har fået en meget fin leverance fra dem. pgaver.

Malene Kærgaard

Kamstrup

Vores eksterne IT-chef

I forbindelse med at vi gik fra at være en afdeling i en stor virksomhed til at være en selvstændig enhed, havde vi lige pludselig ingen IT-afdeling. Vi har valgt at outsource hele opgaven til forskellige leverandører – lige fra help desk til levering og opsætning af hardware. I begyndelsen varetog jeg selv opgaven med at koordinere og kommunikere med de forskellige leverandører, men den opgave viste sig at være mere krævende, end jeg havde forventet. Jeg fik GovernIT anbefalet, og i dag fungerer GovernIT som vores IT-chef. De koordinerer, kommunikerer og følger op på leverandørerne så vi får sammenhæng i det hele. Samarbejdet fungerer rigtigt godt, og de kan både forstå vores behov, de tekniske muligheder og udfordrer de løsninger, vores øvrige leverandører kommer med. Jeg er meget glad for samarbejdet og oplever GovernIT som meget serviceminded, kompetent og nemme at samarbejde med.

Kasper Elton Koch

FIH Partners

God forståelse for vores forretning og behov

Vi har en fast procedure med at sætte vores hosting-aftale i udbud i en fast frekvens for at være sikre på, at vi altid har den mest fordelagtige løsning både i forhold til økonomi og indhold. Jeg plejer selv at stå for gennemgangen af tilbud og kontrakter, men denne gang besluttede jeg mig for at få hjælp udefra. Jeg valgte GovernIT, da jeg kender dem fra et tidligere samarbejde. GovernIT har de kompetencer, jeg havde brug for til opgaven, og de har en god forståelse for vores forretning, ligesom de ved, hvad der er af særlig betydning for os. De levede til fulde op til mine forventninger, og jeg arbejder meget gerne sammen med dem igen en anden gang.

Helle Midtgaard

Nissens A/S

Varetog funktionen som Service Delivery Managers

Vi gjorde brug af GovernITs ydelser i 3 måneder, hvor de assisterede i vores Service Delivery Management afdeling i forlængelse af at de stoppede hos TDC Hosting for at etablere eget firma.
De varetog funktionen som Service Delivery Managers med en stor og blandet kundeportefølje og sikrede en god, grundig og detaljeret overdragelse af kunderne til vores egne Service Delivery Managers.
Det har været en fornøjelse at arbejde med Rikke Bay og Michael Bjørnholdt, og vi kan anbefale et samarbejde med GovernIT.

Mads Vigh

TDC Hosting

En succesfuld partner i udbudsprocessen

Fra processen med GovernIT har vi har lært, at vi er nødt til at have et større indblik i vores it-løsning. Generelt har det virkelig været en øjenåbner for os at få udbudsmaterialet bragt til verden. For denne proces gjorde det meget klart for os, at vi ikke har nok viden om egen it-løsning på en række områder.

Det er rart at kunne sætte sig ned og snakke om, hvad der vil passe bedst ind i vores virksomhed og forventninger til et samarbejde. Det er her, at det giver mening, at man kan sidde med en som Rikke, da det giver mulighed for at snakke helt uformelt ud af posen.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Rikke. Hun har gjort det godt. Vi har fået god sparring, og hun har været en værdifuld medspiller for os i udbudsprocessen. Vi har følt os trygge og i sikre hænder gennem hele forløbet.

Poul Schlosser

Herning Vand

GovernIT har det fulde ansvar for vores IT

For os er det vigtigt, at vi har én kontaktperson, som vi kan ringe til, og som tager sig af alle opgaver vedrørende vores IT-løsninger, uanset om det er hosting, telefoni eller noget tredje. Vi oplever GovernIT som pligtopfyldende og servicemindede, samtidig med at de udviser en god forståelse for vores situation og forretning. Det er besluttet, at FIH skal afvikles og vi har derfor ikke længere en IT-afdeling eller IT-kyndige blandt vores medarbejdere. Vi fik GovernIT anbefalet som vores eksterne IT-chef, der kan løse hele opgaven og tage ansvaret for kontrakter og kontakten med vores IT-leverandører. Vi er fuldt ud tilfredse med samarbejdet, og anbefaler gerne GovernIT til andre.

Lene Nothlevsen

FIH A/S

Troværdig, kompetent og ukompliceret

Vi har samarbejdet med GovernIT i forbindelse med flere forskellige opgaver, der har krævet specialkompetencer indenfor IT og vi har været meget tilfredse med både samarbejdet og løsningerne. IT er et område, hvor det kan være svært at gennemskue, hvem der har de kompetencer, man har brug for. Vi valgte GovernIT, fordi vi fik dem anbefalet, og vi giver gerne den anbefaling videre til andre, for vi har været særdeles tilfredse. Vi oplever GovernIT som meget erfarne, kompetente, omhyggelige og ordholdende – og så er de nemme at kommunikere med og følger op på tingene. De er ligeledes rigtig gode til at finde relevante samarbejdspartnere med specialkompetencer. Ukompliceret og fagligt stærkt vil jeg kalde vores samarbejde.

Helle Janderup Jensen

Danmarks Kirkelige Mediecenter

GovernIT sparede os for mange penge

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med GovernIT, som jeg har stor tillid til. Rikke og Michael er utrolig venlige og behagelige mennesker. De er pålidelige og har en oprigtig interesse i at hjælpe én frem til den rigtige løsning. Det er deres fortjeneste, at tegnestuen undgik at investere i en fejlleverance, som ville have kostet mange penge i nye it-systemer, vi i virkeligheden slet ikke havde brug for.

Jeg vil til enhver tid anbefale GovernIT.

Hege Havnes

Green Sustainable Landscape

Vores kunder