Focus Moduler står stærkere med et nyt IT-Setup med hjælp fra GovernIT

Focus Moduler står stærkere med et nyt IT-Setup med hjælp fra GovernIT, GovernIT

Når en virksomhed møder udfordringer med deres eksisterende IT-infrastruktur, kan det have store konsekvenser for virksomhedens drift og administration. Det oplevede Focus Moduler, der stod over for betydelige begrænsninger, da deres eksisterende IT-udbyder ikke havde mulighed for at udvide kapaciteten og imødekomme deres behov. 

Focus Moduler skulle derfor finde en ny IT-leverandør, og her valgte de at hyre GovernIT ind som IT-rådgiver på projektet. Rikke Bay fra GovernIT blev tidligt i processen tilknyttet virksomheden, hvor første opgave var at kigge ind i de udfordringer og begrænsninger, det daværende setup havde. 

Et forældet og begrænsende IT-setup 

Det stod hurtigt klart, at Focus Modulers tidligere IT-setup hindrede deres vækstmuligheder, bl.a. grundet kapacitetsbegrænsninger og tekniske hindringer, såsom postkasser, der ikke kunne udvides på grund af den eksisterende infrastruktur. Der var derfor behov for en omfattende revidering af deres IT-setup, og opgaven blev således at finde den helt rigtige løsning til virksomheden. 

I tæt samarbejde med konsulent Torben Bloch og IT-ansvarlig Gitte Petersen klarlagde Rikke fra GovernIT det eksisterende IT-infrastruktur via et letforståeligt IT-roadmap, der ikke kun identificerede udfordringerne, men også præsenterede klare løsningsforslag. 

En af de primære anbefalinger var overgangen til en Cloud-strategi, som netop skulle muliggør fremtidig skalerbarhed og effektivitet. 

“Rikkes evne til at forklare tingene gjorde os trygge” 

Efter omhyggelig overvejelse valgte Focus Moduler en retning, der involverede at samarbejde med en cloud-baseret IT-leverandør, som blev udvalgt gennem en evalueringsproces, også foretaget af GovernIT. Rikke var en nøgleperson gennem denne fase og bistod Focus Moduler i forhandlingerne og sikrede, at den valgte leverandør opfyldte virksomhedens behov. 

- “Rikke var primært involveret i den tekniske del af processen, men vi fik også stor hjælp og støtte undervejs, hvor hendes evne til at kommunikere komplekse begreber på en forståelig måde, virkelig gjorde, at vi følte os trygge i de valg, vi tog,” fortæller Gitte Petersen, der i det daglige har ansvaret for IT-systemerne hos Focus Moduler.

Efter implementeringen af den nye løsning trådte Rikke igen til ved at tilbyde træning i platforme som Teams og SharePoint samt udarbejdede undervisningsmateriale for at sikre en problemfri overgang for alle medarbejdere. 

Bedre rustet til fremtiden med et stærkt IT-setup 

Gennem samarbejdet med GovernIT og Rikke blev Focus Moduler således i stand til at løse deres udfordringer med det forældede IT-setup, og de står nu stærkere og bedre rustet til fremtiden. 

- “Rikke fra GovernIT får mine varmeste anbefalinger. Hun var en stor støtte undervejs, særligt ved møderne med leverandørerne og under hele implementeringsprocessen, som vi fra start erkendte, at vi ikke havde mulighed for at løse internt i virksomheden.” 

- “Selvom projektet og samarbejdet er afsluttet nu, så giver det en tryghed at vide, at vi altid har GovernIT’s rådgivning lige ved hånden, hvis der skulle opstå nye udfordringer med vores IT-setup”, siger Gitte.

bubble