Uafhængig rådgivning

Ved at vælge en uvildig IT-rådgiver er I sikre på, altid at få en objektiv rådgivning som udelukkende tager udgangspunkt i jeres behov og interesser. Som uvildig IT-rådgiver, har vi nemlig hverken tilknytning eller økonomisk interesse i nogen leverandører. På den måde får I den mest hensigtsmæssige, objektive og økonomisk ansvarlige løsning til jeres forretning – helt uden interessekonflikter.

Vores uvildighed er til jeres fordel

Uvildig IT-rådgivning gør, at I kan føle jer trygge hele vejen igennem forløbet, fordi vi kun har ét mål for øje – nemlig at sikre jeres IT opfylder jeres behov på bedst mulige vis, samtidig med at det er en økonomisk ansvarlig løsning i forhold til jeres budget. Vi er altså “jeres mand” hele vejen igennem, uanset om I har behov for hjælp til et større projekt eller ønsker en second opinion.

Vi får hverken provision eller har eksklusivitetsaftaler med leverandører. Vi er 100% uvildige, og rådgiver altid ud fra den enkelte situation. På den måde kan du være sikker på, altid at få et objektivt blik på din IT.

  • Første møde er altid gratis

    Det er vigtigt for os, at I får præcis den rådgivning og ydelse, som I har brug for. Derfor er vores første møde altid gratis. På den måde kan I sikre jer, at vi er den rette samarbejdspartner, inden I indgår i et samarbejde med os.

  • Vi varetager jeres interesser

    Vælger I os som jeres rådgivnings- og sparringspartner, forpligter vi os til at varetage jeres interesser. Vi er uvildige rådgivere og har ikke nogen økonomiske interesser eller forpligtelser i forhold til leverandører, programmer eller systemer. Derfor har vi udelukkende fokus på, at I får netop den løsning, der passer til jer og jeres behov. Hverken mere eller mindre. Det er vores garanti til jer.

  • Vi møder jer i øjenhøjde

    Hvis I oplever, at IT-verdenen er fuld af svære fagudtryk, så lover vi, at I får en anden oplevelse i samarbejdet med os. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe jer frem til den bedste og mest økonomisk ansvarlige løsning for jeres virksomhed. Frem for at forsøge at imponere jer med hvor mange svære fagudtryk, vi kan.

Hør mere om jeres muligheder

bubble