Ny kontorfælle giver nye synergier

Ny kontorfælle giver nye synergier

På kontoret i vores lille butik i GovernIT på 1. sal i baggården i Horsens har vi fået en logerende, og det giver rigtig god mening for os alle. John Kristensen fra JUK Consulting arbejder med nogle af de samme opgaver og udfordringer, som vi gør.

John er specialist i arbejdsprocesser og arbejder især med at konfigurere og implementere ServiceNow. ServiceNow er en af de mest anerkendte og omfattende løsninger til at håndtere arbejdsgange, optimere betjeningen af kunderne og hjælpe medarbejderne til at arbejde effektivt.

ServiceNow er et omfattende og fleksibelt værktøj, der hjælper med at styre projekter, kundehenvendelser, kontrakter – altså både interne og eksterne processer.

Johns kunder er især store virksomheder. Og vi kan allerede nu mærke, at han har den samme nidkære og professionelle tilgang til sine opgaver og sit arbejde – vi taler samme sprog og hjælper vores kunder til at få bedst mulig udbytte af deres IT-løsning.

Kontorfællesskabet handler derfor om meget mere end fælles kaffemaskine og hygge over eftermiddagskagen – vi kan bruge hinanden til gavn for begge parter og vores kunder. Det er vi allerede godt i gang med, og vi glæder os til at fortsætte.

bubble