Tegnestue undgik dyr fejlinvestering

Tegnestue undgik dyr fejlinvestering

Et samarbejde mellem tegnestuen Green Sustainable Landscape og GovernIT har betydet, at tegnestuen undgik at lave en dyr fejlinvestering i en ny it-løsning – og fik et bedre overblik.

Et samarbejde mellem tegnestuen Green Sustainable Landscape og GovernIT har betydet, at tegnestuen undgik at lave en dyr fejlinvestering i en ny it-løsning. Samtidig med at de har fået et langt bedre overblik over, hvilken software og licenser de råder over.

Green Sustainable Landscape i Horsens er en mindre tegnestue i vækst.

I takt med at tegnestuen har vokset sig større, er behovet for at få en bedre, mere sikker og overskuelig it-løsning også vokset.

Derfor besluttede indehaver Hege Havnes at indhente et tilbud på en ny it-løsning for tegnestuen, som kunne imødekomme deres behov.

Sikkerhed og overblik stod øverst på ønskesedlen

Tegnestuens vigtigste krav til en ny it-løsning var muligheden for at beskytte relevante data og dokumenter gennem en stabil backup løsning.

Derudover ønskede tegnestuen også at få et bedre overblik over hvilke it-programmer og aftaler med diverse it-leverandører, som de egentlig havde. Og hvorvidt disse programmer og aftaler var de rigtige set ud fra både et økonomisk og praktisk perspektiv.

Så det var grundlaget for det tilbud, som Hege indhentede hos en ekstern it-leverandør.

Et dyrt tilbud på en forkert løsning

Leverandørens tilbud viste sig at være dyrt og samtidig teknisk svært at forstå. Derfor havde Hege svært ved at gennemskue, om tilbuddet matchede tegnestuens egentlige behov.

Hege tog derfor en beslutning om at lade nogle specialister inden for it gennemgå tilbuddet, inden hun takkede endeligt ja tak til det.

Hendes valg faldt på GovernIT, som har kontor i samme bygning som tegnestuen og derfor var et nærliggende valg.

Og det er et valg, som hun ikke har fortrudt.

Gennem dialogen med GovernIT stod det nemlig ret hurtigt klart, at tegnestuens behov var et helt andet behov end det, som det modtagne tilbud leverede:

“Gennem vores dialog med Hege viste det sig, at tegnestuen slet ikke havde brug for at købe en ny server, firewall eller linjer for at tilgodese deres behov. I stedet kunne de nøjes med at ændre i deres eksisterende løsning og drage fuld nytte af nogle af de programmer, tegnestuen allerede havde licenser til”, forklarer Michael.

Det viste sig altså, at tegnestuen slet ikke havde brug for at lave nye investeringer, men i stedet kunne drage fordel af nogle uudnyttede muligheder i de programmer, de allerede havde.

Og dermed undgik de at investere dyre penge i en fejlleverance, som ikke var et match til tegnestuens behov:

“Havde jeg ikke fået GovernIT til at læse tilbuddet igennem, ville det have kostet tegnestuen mange penge i nye systemer, som vi i virkeligheden slet ikke har brug for. Så Rikke og Michael har faktisk betydet, at jeg undgik at investere i en fejlleverance, som jeg ikke selv ville have opdaget”, siger Hege.

En samlet løsning gør hverdagen nemmere

GovernIT hjalp også tegnestuen med at få et samlet overblik over deres it-programmer og licenser. Desuden har Hege efterfølgende uddelegeret alt kontakten til tegnestuens it-leverandører til GovernIT, så hun og hendes medarbejdere i stedet kan koncentrere sig om at lave det arbejde, som de er gode til.

Samarbejdet mellem GovernIT og Green Sustainable Landscape har betydet, at tegnestuen i dag har en helhedsorienteret it-løsning frem for et sammensurium af forskellige løsninger.

Det har givet et langt større overblik og har samtidig gjort hverdagen langt nemmere i tegnestuen.

Hege er derfor glad for, at hun ikke bare sagde ja tak til tilbuddet fra it-leverandøren, men fik GovernIT ind som sparringspartnere.

Og hun vil til en hver tid anbefale andre i samme situation at gøre det samme:

“Jeg vil klart anbefale andre i samme situation at inddrage nogle mennesker med indblik i It. For man spotter ikke selv, hvor man skal optimere. Det giver stor værdi og i vores tilfælde også en stor besparelse at få nogle til at vurdere det hele. Det er GovernIT virkelig gode til. Samtidig er Michael og Rikke utrolig venlige og behagelige mennesker. De er meget pålidelige og følger op på tingene. De har en oprigtig interesse i at hjælpe én frem til den rigtige løsning, hvilket skabte stor tillid til dem fra min side.”

Vi hjælper også gerne jer

Hvis I er en virksomhed, som står over for at skulle opruste jeres it-løsning eller have skabt et samlet overblik over jeres licenser og software, så hjælper vi jer gerne, præcis som vi har hjulpet tegnestuen Green Sustainable Landscape. Vi læser jeres tilbud igennem og stiller jer de helt rigtige spørgsmål, så I er sikre på, at I får netop den løsning, I har brug for.

Vi er uvildige rådgivere, og vores fornemmeste opgave er derfor, at I får en løsning, som matcher jeres behov. Så I undgår at betale en masse penge for noget, I ikke har brug for.

I er altid velkomne til at kontakte os på 40 31 27 65 for en uforpligtende samtale. Eller sende os en mail på info@governit.dk.

bubble