Uvildig It-rådgivning

Uvildig It-rådgivning

Ved at vælge en uvildig It-rådgiver er I sikre på at få en objektiv rådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i jeres behov og interesser.

– jeres sikkerhed for den rigtige løsning til jeres behov

Ved at vælge en uvildig It-rådgiver er I sikre på at få en objektiv rådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i jeres behov og interesser. Så I får den mest hensigtsmæssige og økonomisk ansvarlige løsning til jeres forretning.

Slår man uvildig op i ordbogen, finder man følgende beskrivelse:

“Uafhængig eller upåvirket af egne eller andres interesser, følelser eller meninger”.

Denne beskrivelse rummer essensen af, hvad I kan forvente af en uvildig It-rådgiver.

Uvildig It-rådgivning er uden interessekonflikter

Vælger I en uvildig It-rådgiver til at rådgive jer om jeres It, er I garanteret, at den rådgivning I får er objektiv og uden interessekonflikter.

Det vil helt konkret sige, at jeres uvildige It-rådgiver ikke får penge for at anbefale bestemte programmer, licenser eller leverandører til jer.

Så uanset hvilken løsning eller udbyder I vælger, får jeres rådgiver ikke nogen økonomisk gevinst ud af det.

Det skaber rammerne for, at rådgivningen udelukkende tager udgangspunkt i jeres forretning, jeres behov, krav og ønsker både på den korte og lange bane.

På den måde er I sikret at få den It-løsning, der opfylder jeres behov på bedst mulig vis, samtidig med at det er en økonomisk ansvarlig løsning i forhold til jeres budget.

Fordelen ved uvildig It-rådgivning er tryghed

Den helt store fordel ved uvildig It-rådgivning er, at I kan føle jer trygge hele vejen igennem forløbet. For jeres rådgiver har kun et mål for øje, hvilket er at sikre, at I får den helt rigtige løsning til netop jeres behov.

Det betyder, at hvert eneste skridt i processen tager udgangspunkt i jer.

I behøver altså ikke på noget tidspunkt at bekymre jer om, hvorvidt der er andre interesser i spil end jeres. For det er der ikke.

Opsummering

Kort opsummeret betyder uvildig It-rådgivning altså, at jeres rådgiver ikke har nogen økonomiske interesser i at rådgive jer om køb af produkter eller løsninger fra specifikke leverandører. Al rådgivning tager udgangspunkt i jer og jeres forretning, så I herudfra kan vælge den rigtige leverandør og løsning for jer.

Har I brug for en uvildig It-rådgiver?

Står I over for et projekt, som I mangler en uvildig It-rådgiver til, er I velkommen til at kontakte os og se, om vi er den rette rådgiver for jer. Det kan også være, at I er i tvivl, om I har den rigtige It-løsning, eller om I bør opgradere den. I så fald hjælper vi jer også gerne.

Det indledende møde er altid på vores regning.

Kontakt os på telefon 40 31 27 65 eller mail info@governit.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer.

bubble