Vi deler vores viden – først om gevinsten ved en ekstern IT-chef

Vi deler vores viden – først om gevinsten ved en ekstern IT-chef

I foråret gik vi i GovernIT med en løs ide om at formidle vores viden om at arbejde som IT-konsulenter. Vi kontaktede en erfaren IT-journalist og prøvede sammen at skrive de første artikler; blandt andet om GDPR, at være professionel IT-kunde og vores egne opgaver for kunder.

Undervejs piblede og boblede det bogstaveligt talt frem med ideer og tanker fra vores verden, som vi har fået lyst til at dele med vores kunder, samarbejdspartnere og alle andre, der er interesseret i god IT-ledelse, stabil og velfungerende IT-drift og godt samarbejde mellem kunder og IT-leverandører.

Vi tror, at udveksling af gode erfaringer og best practice ikke kun er til gavn for kunder og samarbejdspartnere, men også for os selv. Dialogen og den levende samtale om vores faglige felt udvikler os og vores forretning.

Derfor vil vi de næste par uger fortælle, hvordan vi ser forskellene i at arbejde dels som den operationelle IT chef og den strategiske IT chef – og på begge måder skabe værdi for vores kunder.

I næste uge fortæller vi, hvordan en ekstern IT-chef både har skabt gevinst for vores kunde, FIH Partners, og deres IT-leverandør, C2IT.

Tanken er at fortsætte med at dele vores viden med jer. Vi tænker blandt andet på emner som GDPR og outsourcing.

Følg os på LinkedIN og læs mere på vores hjemmeside, GovernIT. Og  kom endelig med kommentarer, ideer og forslag.

bubble